VALENCIANA DE SERVICIS WEB, SL - VALSERWEB.COM | La Milagrosa Cullera
51626
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51626,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

La Milagrosa Cullera

La Milagrosa Cullera

Página web del Colegio La Milagrosa.
http://lamilagrosacullera.com/

“L’origen del Col·legi “La Milagrosa” es remunta al segle XIX, a l’any 1876 que els marmessors de D. Lorenzo Gómez Furiós, en compliment de la seua última voluntat de crear una Casa de Beneficència en Cullera, sol·liciten als superiors de les Filles de la Caritat una fundació de set germanes que es facen càrrec de l’Asil de pobres ancians i de l’Escola de xiquetes.
El conveni que es conserva en els arxius del centre arreplega les condicions en 24 articles, firmat a Madrid el 5 de gener de 1880 per D. Mariano Joaquín Maller, director de les Filles de la Caritat a Espanya, i per D. Juan Martínez i Federico de la Peña, en representació del patronat. Des d’aquell moment hi ha un reglament amb quatre punts bàsics per a la residència d’ancians i un altre per a l’escola de sis punts.”

Date

23 junio, 2015